Juhliva 1- juhlatila

60-80/hlöä henkilöä
KenelleKaikille
ToteutustapaSisätiloissa
ToteutusaikaEsim: klo:08-03
Kesto6-12/tuntiah
HinnatPyydä tarjous!
Tarjouspyyntö

Bastu Turku ja Juhliva on viihtyisä ja hyvin varusteltu kokous-, juhla- ja saunatilojen kokonaisuus, joka soveltuu erilaisiin tiimipäiviin ja juhlatilaisuuksiin.

Itse juhlatila Juhliva 1, mahtuu jopa 80 henkeä viettämään virkistyspäivää, kokoustamaan tai juhlimaan. Tila sijaitsee Bastu 1 ja Bastu 2, saunojen läheisyydessä, joten juhlatilan voi myös liittää saunotiloihin iltanne ajaksi. 

Tilan varustuksiin kuuluu mm. screeni ja tykki, äänentoisto, discovalot sekä minikeittiö varustuksineen. Tilaan saa tuoda omat ruoat ja juomat. Suosittelemme kuitenkin helppoutenne ja elämyksenne varmistamiseksi, että otatte cateringin Virkistyspäivien mahtavilta catering-yhteistyökumppaneilta tarjouspyyntövaiheessa! 

Avoin ja tilava juhlatila tarjoaa mahdollisuuden monenlaisiin pöytä-asetelmiin ja jääpä tilaa myös aktiviteeteille, esityksille tai vaikkapa tanssilattialle. Tästä juhlatilasta yhdistettynä lähialueen muihin palveluntarjoajiin saatte parhaan Virkistyspäivän luotua juuri Teille - yhdistä juhlailta vaikkapa keilaukseen, kiipeilyhalliin tai muuhun aktiviteettiin!


>